The premier destination for premium products

Välkommen till Sverigedemokraterna Sigtuna

Placeholder

Rune Öhlund

Kommunordförande,

Tel: 0702326921

Skicka e-post till oss

Styrelse:

Ordförande: Rune Öhlund

Vice ordförande: Johnny Johansson

Kassör: Jan Forsman

Sekreterare: Ulf Leven

Ledamot: Peter Nilsson:

Ledamot: Anna-Lena Fjellstedt

Ledamot: Carina Widing

Suppleant: Christopher Rehnström

 • Långholmen 9/5 2015

  Av janforsman den 19 maj, 2015
  0
  0

  9 maj anordnade Sverigedemokraterna ett evenemang med bl.a. Jimmy Åkessons vårtal på Långholmen i Stockholm. Vi var åtminstone 6 deltagare från Sigtuna. Totalt sett var uppslutningen fantastisk. Det var späckat med glada Sverigevänner som minglade, handlade SD profilkläder, popcorn, korv och dryck i det strålande fina vårvädret och i de vackra omgivningarna.

  Även några kommunister hade hittat dit. Respekten för andras rätt att yttra sig i en demokrati hade de lämnat hemma. Klungan på kanske maximalt ett tjog vänsterextremister stod en bit bort skrek, larmade och buade men det gjorde oss Sverigevänner mer motiverade och vi skrattade gott å dem. Evenemanget inleddes med allsång av klassiska visor såsom Änglamark, Idas Sommarvisa m.fl. Paula Bieler var värd. Kristina Vinberg, vår egen smålänning som representerar oss i Europa-parlamentet berättade om hur det är att arbeta i parlamentet och hur våra vänner t.ex. brittiska UKIP, varmt hade välkomnat och hjälpt våra två representanter i EU och hur våra ovänner hade buat och betett sig illa.

  Rikard Jomshof och Mattias Karlsson talade om de tafatta försöken från KD och M att styra upp invandringspolitiken. Karlsson talade om decemberöverenskommelsen, D.Ö. som naturligtvis är en demokratisk styggelse. Onelinern från Mattias Karlsson var ”Ingen vill DÖ” Han talade om en industrisatsning som ju är så viktig för Sverige samt pensionärsskatten. Bidrag till utbildningar ska prioriteras utifrån samhällsnyttan. Exempelvis så är en nyutexaminerad ingenjör till större gagn för samhället än en genusforskare. Vi i SD -Sigtuna kan inte annat än att hålla med Mattias Karlsson om detta.

  I Sigtuna har vi ju tyvärr drabbats redan av bl.a. ”HEN-toaletter” Vårkampanjen presenterades. Nya logotyper : SD istället för Sverigedemokraterna. ”SD Oppositionspartiet” och en ny slogan ”Lagom är bäst” samt några reklamfilmer visades. Vår ideologiska grund som är socialkonservatism på nationalistisk grund avhandlades Så var det dags för det allra viktigaste. Vår Jimmie Åkesson gjorde entré till stående ovationer. Åkesson talade om att vi fått de borgerliga partierna att ändra sin politik i flyktingfrågan. Han gav många exempel på hur vi är en viktig kraft och hur vi påverkar och leder politiken. Han gav också beskedet att han kandiderar till omval som partiledare vid kongressen i höst. Resan har bara börjat sa Jimmy.

  Och det gäller oss här i SD Sigtuna också! Resan har bara börjat !

 • Beskedet som kan ”förändra svensk politik i grunden”

  Av janforsman den 7 maj, 2015
  0
  0

  55 procent av M-väljarna vill se sitt parti samarbeta med Sverigedemokraterna, medan endast 31 procent vill att M ska göra allt för att minska SD:s inflytande.

  Läs mer i DagensPS….

 • Socialdemokraterna rasar i ny mätning

  Av janforsman den 30 april, 2015
  0
  0

  Socialdemokraterna rasar och Stefan Löfven får sin sämsta notering hittills. Det visar april månads väljarbarometer från Sifo och Svenska Dagbladet.

  Miljöpartiet är de stora vinnarna medan Sverigedemokraterna tappar stöd.

  – Det sänkta rotavdraget och den höjda bensinskatten har diskuterats mycket, vilket främst drabbat Socialdemokraterna, säger Sifos analyschef Toivo Sjörén till Svenska Dagbladet.
  Läs mer…

 • M riskerar att spricka om inget görs

  Av janforsman den 28 april, 2015
  0
  0

  Asyl- och flyktingpolitiken bidrar till en låsning i politiken som är direkt skadlig för Sverige.

  Läs mer….